Vanaf nu kunt u bij ons de nieuwe Microsoft Surface Pro 4 leasen als volledige werkplek, inclusief Surface Dock, een grote 24” LED monitor, toetsenbord en muis.

Op het eerste gezicht lijkt er met de Surface Pro 4 weinig veranderd, maar Microsoft heeft de pijnpunten van de Surface Pro 3 aangepakt, en meer..

1. Verbeterde type cover & Surface pen

De toetsen van de type cover zijn verspreid over de volledige breedte van het toetsenbordje. Daardoor zit er meer ruimte tussen de toetsen, net als bij een normaal toetsenbord.

Het touchpad werkt een stuk fijner doordat deze groter is gemaakt, en nu van glas is. Dit maakt de vernieuwde type cover echt verbazingwekkend fijn in gebruik.

Microsoft heeft de Surface pen gevoeliger gemaakt doordat deze meer drukniveaus ondersteunt. Daarnaast kan de pen nu magnetisch aan de zijkant van de tablet bevestigd worden.

Eenmalig klikken op de bovenkant opent OneNote voor het maken van notities. Ingedrukt houden resulteert in een screenshot.

2. Windows Hello – inloggen met een gezichtsscan!

Met de Surface Pro 4 is het nu mogelijk om in te loggen door middel van gezichtsdetectie. Door de speciale 3D camera, welke geplaatst is naast de webcam, kan nu sneller ingelogd worden omdat het invullen van een wachtwoord niet langer noodzakelijk is.

3. Nieuwe Surface Dock

De Surface tablet hoeft niet langer in een vaste positie gezet te worden, zoals dit het geval was bij het oude model van de docking station. De Surface Pro 4 maar kan nu heel simpel aangesloten worden op de nieuwe Surface Dock door middel van een enkel kabeltje.

Met de Surface Dock is de Surface Pro 4 erg makkelijk en snel op alle randapparatuur aan te sluiten. Daarnaast zorgt de docking station er tegelijkertijd voor dat de Surface Pro 4 opgeladen wordt.

4. Vernieuwde hardware

Er wordt gebruik gemaakt van de 6e generatie Intel “Skylake” processoren. Deze maken de Surface Pro 4 sneller en/of zuiniger dan de vorige generatie.

Verder wordt er in de laatste generatie Surface tablets gewerkt met NVME SSD’s. Deze worden niet meer gelimiteerd door de SATA-interface. De doorvoersnelheid is hierdoor grofweg verdubbeld!

Microsoft heeft ook de schermresolutie verhoogd bij de Surface Pro 4, naar maar liefst 2736x1824. Het scherm ziet er adembenemend mooi en scherp uit.

Verder zijn de warmteproblemen, die de oude Surface Pro 3 had, aangepakt bij de Surface Pro 4. De m3 versie is zelfs passief gekoeld. De Core i5 en de Core i7 modellen hebben een ventilator, maar deze heeft veel minder moeite met het afvoeren van de warmte.

Surface Pro 4 werkplek leasen?

Een volledige Microsoft Surface Pro 4 werkplek kunt u nu voor uw bedrijf leasen vanaf 55,- / maand. Daarvoor ontvangt u van ons:

  • Microsoft Surface Pro 4 tablet
  • Microsoft Surface type cover
  • Microsoft Surface Dock
  • 24” Full HD LED + IPS monitor
  • Toetsenbord en muis
  • Kensington slot
  • Tablettas
  • Service bij defect
  • Bezorging & installatie

 

Microsoft Surface Pro 4 werkplek leasen?

Neem contact met ons op. Wij staan tot uw dienst!

Contact

Uw bezorger & installateur:

Balling van Kuiken

33 jaar oud, trotse vader van Tieme en woonachtig in Joure. Passie voor hardware!